Tickets

EVENEMENTEN


Pepper & Spice X Coffee & Cake 

Zaterdag 4 & zondag 5 september 2021 

14:00 & 20:00 uur 

@ Leiden Art Hub (Papegaaisbolwerk 20, 2316 HB Leiden) 

Fotograaf: Esmee Regter

Pepper & Spice is de talentengroep van Dance Company The Kitchen. Haar eerste avondvullende programma bestaat uit twee dansvoorstellingen
(de première van New Earth en een reprise – nu voor live publiek – van Cymatic Dub) en twee dansfilms (ALIENATED en Where is the party at?). Coffee & cake zijn inbegrepen bij de ticketprijs! 

Voor tickets klik hieronder voor de link:

Zaterdag 4 september – 14:00 uur*
Zaterdag 4 september – 20:00 uur*

Zondag 5 september – 14:00 uur*
Zondag 5 september – 20:00 uur*

*let op! er zijn per evenement max 50 kaarten beschikbaar. (Dit zijn staplaatsen)

PROGRAMMA

NEW EARTH (2021)   

In de dansvoorstelling New Earth zitten zes mensen gevangen in een rigide, artificiële structuur van hoe zij met zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen omgaan. Elk van hen reageert anders op deze situatie. Hoe gaan zij om met deze frictie; komen ze nader tot elkaar en de natuur, of raken ze alleen maar verder geïsoleerd? In deze 360° voorstelling bevindt het publiek zich aan alle kanten rondom het speelvlak. 

(Duur: ca. 20:00 min) 

CYMATIC DUB (2020) 

How does music resonate in you? 

Cymatic Dub is een aanstekelijke dansvoorstelling die het publiek een caleidoscopische aaneenschakeling van herkenbare situaties uit het alledaagse leven voorschotelt: ongegeneerd meezingen met de radio terwijl je onder de douche staat, je een rockster wanen terwijl met je haarborstel voor je spiegel playbackt, de DJ uithangen, in rap tempo danspatronen uitvoeren in een gamehal, het lichaam dat automatisch meebeweegt op de beat, in trance raken tijdens een festival en volledig opgaan in je eigen flow – Cymatic Dub toont het allemaal.  

(Duur: 12:00 min) 

ALIENATED (2020) 

In de dansfilm Alienated komen twee tegenovergestelde werelden samen. Waar de natuurmensen volledig in contact staan met zichzelf en met de natuur, zijn de zakenmensen van zichzelf vervreemd geraakt; in plaats van op hun eigen intuïtie te vertrouwen en hun individuele persoonlijkheid te tonen, laten zij zich leiden door wat de maatschappij en de groep van hen verwacht. Eén van hen probeert zich los te maken, zijn situatie te doorbreken. Durft hij voor zichzelf te kiezen en zijn ware ik te tonen?  

(Duur: 11:25 min) 

WHERE IS THE PARTY AT? (2020) 

‘I like to dance, I like to move, an experience, all night long’ 

In een futuristische wereld komen vier karakters samen om een nieuwe vorm van het nachtleven te ervaren. Maar kan de technologie de werkelijke fysieke ervaring vervangen? 

(Duur: 2:40 min) 

CREDITS

Choreograaf & componist: Jamie de Groot 

Choreografische ondersteuning: César Faria Fernandes  

Dansers: Nicky van Banning, Michelle de Groot, Kim Meijsen,
Esmee de Leeuw, Sophie de Raadt & Amber Vermunt 

Kostuums New Earth: Esmee Regter 

Visual design: © Esmee Regter 

PARTNERS


© 2022

Theme by Anders Norén